LogoSSM Billy I Cee Diamonds

 

Vader: Special Delivery v. LEB
Moeder: Velvet Dawn Shining of Asschat
V.Moeder: Lucky four spotz Twice As Shiney
Kleur: Valk bont
Stokmaat: 32,5 inch laatste maanhaar / 86cm schofthoogte
Stamboek: NMPRS & AMHA & AMHR

Premie's:
 

2018 NMPRS Hengstenkeuring 1B premie 

Video:

Voor zijn eerste keer goedkeuring kwam hij bij ons in training en het was liefde op het eerste gezicht. Nu, een jaar later mogen we bekend maken dat deze knappe man bij ons is komen wonen! We zijn Whistle Mountain Miniatures - Sonja Koster, wederom ontzettend dankbaar voor deze kans! 

Diamond is een prachtige jonge hengst met enorm veel beweging voor zo'n klein, verfijnd mannetje. Op de NMPRS Hengstenkeuring behaalde hij een prachtige 1ste premie. Diamond is zeer correct gebouwd, kan erg sterk bewegen en "danst" letterlijk door de wei. Hij heeft een wakker, alert maar ontzettend lief en knuffelig karakter. Zijn prachtige valk bonte "gouden" kleur is een ontzettend leuke extra. Zijn bloedlijnen zijn om van te dromen! Zijn vader is de valk hengst Special Delivery v. LEB wat weer een zoon is van de welbekende Silver Plates Baccarra Sampson. Zijn moeder is de zilverappelbonte merrie Velvet Dawn Shining of Asschat wat een beeldschone dochter is van de welkbekende Libertymeres Velvet Buckeroo (Bob).

In 2019 worden zijn eerste nakomelingen verwacht bij ons en bij Whistle Mountains Miniatures. We kijken er enorm naar uit!

Voor het dekseizoen 2019 staat deze geweldige hengst ter dekking voor een zeer beperkt aantal passende merrie's van buiten af! 
Klik hier voor de dekvoorwaarden