Logo


Sulky Excellent in samenwerking met Minihorseshop


In samenwerking met de Minihorseshop, bieden wij de Sulky Excellent nieuw in doos of reeds opgebouwd, uit voorraad aan. Wij hebben een demo model op stal staan, welke eventueel op afspraak bij ons uitgeprobeerd en bezichtigd kan worden. Mocht u beslissen een sulky bij ons aan te schaffen, dan kunnen wij deze uit voorraad leveren. U kunt er voor kiezen deze als bouwpakket in de dozen mee te nemen of hem eventueel door ons te laten monteren en af te stellen op uw paardje voor de kleine meerprijs van 50 euro. Heeft u uw paardje bij ons laten beleren en/of trainen voor de wagen en de wagen via ons besteld? Dan berekenen wij uiteraard geen extra kosten voor het monteren en afstellen op uw paardje. Onderstaande informatie is van de Minihorseshop website:

De Excellent Sulky is uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten samengesteld. Deze Sulky wordt geleverd in 2 dozen en is deels gemonteerd. De Sulky dient door de koper zelf verder te worden afgemonteerd. De wielen, lagers en remmen zijn reeds gemonteerd zodat u zonder technische kennis de Sulky kunt afmonteren. De af montage is eenvoudig en duurt minder dan 30 minuten.

De luxe uitvoering van deze Excellent Sulky bestaat uit:

- Gepoedercoat frame in de kleur Zwart met zilveren bies afgewerkt met een extra blanke lak laag voor een extra glans.
- De zitbank heeft een zweephouder en een bokhoogte van ca. 75 cm.
- De zitbank is over de gehele breedte voorzien van luxe skai bekleding en is over een afstand van ca. 5 cm in de lengterichting verstelbaar.
- Schroefveren zijn onder de zitting gemonteerd;
- Hydraulisch geremd met roestvrije schijfremmen;
- Spoorbreedte 100 cm en eigen gewicht van ca. 64 kg.;
- Wielen met ronde spaken, luchtbanden 16 inch en bij passende spatborden;Ronde reflectors aan de achterzijde alsmede vastzethaken onder de as;
- De enkelspanboom is in zowel hoogte, lengte en of breedte verstelbaar;

Op basis van deze super kwalitatieve Sulky geeft Minihorseshop een garantie van 10 jaar op de fouten en/of gebreken op de constructie van deze Excellent Sulky. Voor eventueel onderhoud kan gebruik gemaakt worden van het Excellent dealernetwerk. 

Prijs: € 1.299,00 incl. BTW

Voor meer foto's en informatie zie de website van Minihorseshop: https://www.minihorseshop.nl/sulky-excellent.html
Bij vragen of voor een afspraak, bel of mail ons gerust.