Logo


TH's Exclusive Watson (Verkocht/Sold)
Watson

Geb. datum: 28-04-2015
Vader: WMM Ima Moondrop
Moeder: Nodyvyse Legend
V.Moeder: Sunbeam Vindicator
Geslacht: Hengst
Kleur: Bruin
Stokmaat: -
Stamboek: NMPRS
Premie's: - 

Watson is een kruising tussen de AMHA/NMPRS hengst WWM Ima Moondrop, kampioen eerder verschenen hengsten minimaat op de hengstenkeuring 2014, en onze kleine engelse hackney merrie Nodyvyse Legend. Watson is dus een volle broer van ons hengstje TH's Exclusive Breitling.
Onze hackney merrie Legend is veterinair goedgekeurd als moederdier bij het NMPRS daardoor zal Watson vol papier krijgen bij het NMPRS stamboek net als zijn broer Breitling en onze paardjes Cayenne en Bentley.
Onze bedoeling was om wederom het beste van beide rassen samen te laten komen in deze combinatie maar dan met andere bloedlijnen dan Cayenne en Bentley. Het luxe, fijne en kleine van het prachtige hengstje Moondrop en de geweldige gangen van bewegingskanon Legend. 
We vinden dan ook persoonlijk dat Watson erg goed gelukt is. Totaal anders dan grote broer Breitling maar met dezelfde geweldige bewegingen en een echte "look at me attitude". Een heerlijk wakker en nieuwsgierig mannetje met een houding en beweging waar we zo graag naar kijken!

Watson is verkocht. Wij wensen zijn nieuwe familie ontzettend veel liefde en plezier van dit prachtige, lieve mannetje!