Logo


Welkom bij T&H Stables Miniatuurpaarden.
T&H staat voor ons, Tina & Huub.

T&H Stables is een gezellige minipaarden stal gevestigd in Zeddam (Gld). Wij zetten onze minipaarden op kleinschalige basis in voor de fokkerij. Tevens rijden we met veel van onze minipaarden aangespannen. Er wordt binnen de fokkerij gebruik gemaakt van verschillende bewezen kwaliteits bloedlijnen. Ons doel is om een mooi, luxe minipaard te fokken met een correcte bouw, mooie ruime, krachtige bewegingen, veel souplesse en een goed karakter. Daarbij met aanleg voor het aangespannen werk, uitblinkend in de beweging. Elk jaar gaan wij met onze minipaarden naar verschillende keuringen en shows.

Wij rijden veel aangespannen met onze (mini)paarden en vinden het erg leuk als er meer mensen enthousiast zijn of worden over het aangespannen rijden met minipaarden.
Wij bieden dan ook de mogelijkheid uw minipaard te beleren en te trainen voor de wagen.
Voor meer informatie zie het kopje
"Beleren voor de wagen".

Tevens maken wij minipaarden klaar voor de NMPRS keuringen en/of shows. Voor meer informatie zie het kopje "Keuringsklaar maken."

Mocht u vragen of interesse hebben in een van onze paarden, diensten of rijtuigen, schroom dan niet en neem gerust contact met ons op.

Adv

 

 

 

 

Laatste wijzigingen: Maart 2018