SVH Vic’s Joker

Geb. datum: 01-04-2019
Vader: SCS Unique Invictus (ASPC)
Moeder: War Mans Soutern Bell (AMHR)
Kleur: Bruin met 4 witte beentjes
Stokmaat: 91cm (15 Mei gemeten)
Stamboek: NMPRS (AMHR papieren kunnen eventueel ook aangevraagd worden wanneer gewenst)

Joker is een prachtig jong hengstje die inmiddels rustig aan door begint te krijgen dat hij hengst is/wordt. Hij is zeer zorgvuldig gefokt uit bloedlijnen (laatste foto is zijn vader) met extreem veel beweging en kan zelf ook extreem goed bewegen. (video op aanvraag)
Hij is zeer luxe, correct gebouwd en zal naar verwachting in de grote maat van het NMPRS gaan vallen. Hij meet op dit moment 91cm op de schoft gemeten.
Hij kent de basis (halster, poetsen, hoefsmid etc) maar moet verder nog een hoop leren. Hij is zeer sociaal naar mens en dier en loopt hier in een gemengde (jonge) hengsten en ruinen kudde 24/7 buiten met schuilgelegenheid. Uiteraard is hij netjes ontwormd en bekapt.
Joker zoekt een liefdevol nieuw thuis als hengst of toekomstige ruin. Hij groeit uit tot een mooie maat voor bijvoorbeeld het aangespannen werk. Hij is vanaf dag 1 opgegroeid met zijn half broertje Tiptop. We zouden het leuk vinden als ze samen verhuizen naar hun nieuwe adres maar dit is geen must.

Is je interesse gewekt? Kom gerust eens vrijblijvend kijken en kennismaken. Mocht je meer vragen hebben, neem gerust contact met ons op.