SVH Vic’s Tiptop

Geb. datum: 05-05-2019
Vader: SCS Unique Invictus (ASPC)
Moeder: Elvira P. van Willard (NAS)
Kleur: Bruin
Stokmaat: 88cm (15 Mei gemeten)
Stamboek: NMPRS

Tiptop is een prachtig jong hengstje die graag een knuffel komt halen maar sommige dingen nog erg spannend vindt. Hij is zeer zorgvuldig gefokt uit bloedlijnen (laatste foto is zijn vader) met veel beweging.
Hij is zeer luxe, correct gebouwd en zal naar verwachting in de eind kleine maat/begin grote maat van het NMPRS gaan vallen. Hij meet op dit moment 88cm op de schoft gemeten.
Hij kent de basis (halster, poetsen, hoefsmid etc) maar moet verder nog een hoop leren. Hij is zeer sociaal naar mens en dier en loopt hier in een gemengde (jonge) hengsten en ruinen kudde 24/7 buiten met schuilgelegenheid. Uiteraard is hij netjes ontwormd en bekapt.
Tiptop zoekt een liefdevol nieuw thuis als hengst of toekomstige ruin. Hij groeit uit tot een mooie maat voor bijvoorbeeld het aangespannen werk. Hij is vanaf dag 1 opgegroeid met zijn half broertje Joker. We zouden het leuk vinden als ze samen verhuizen naar hun nieuwe adres maar dit is geen must.

Is je interesse gewekt? Kom gerust eens vrijblijvend kijken en kennismaken. Mocht je meer vragen hebben, neem gerust contact met ons op.