WMM Devil Took A While

Geb. datum: 18-08-2019
Vader: SSM Billy I Cee Diamonds
Moeder: WMM Miss Satin Kiss of LTD’s
Kleur: Palomino (draagt mogelijk zilver, niet getest)
Verwachte stokmaat: 86cm
Stamboek: NMPRS, AMHA en AMHR

Dit prachtige, zeer verfijnde, goed bewegende hengstje is te koop rechtstreeks vanuit de fokkerij van Whistle Mountains Miniatures. Zijn naam is WMM Devil Took a While omdat het nogal lang duurde voordat dit mannetje geboren werd maar inmiddels is zijn roepnaam Lucifer.  Lucifer heeft een prachtig “totaal pakketje” met zijn looks, beweging en attitude. Aan de hand van zijn ouders schatten we in dat hij rond de 86cm schofthoogte zal worden.
Hij is een half broertje WMM John’s Golden Rebel die het niet onverdienstelijk doet in de showring afgelopen jaren. Lucifer is afgelopen zomer/winter heerlijk in het franse landschap opgegroeid in een gemengde kudde merries/ruinen/jong en oud en is hierdoor erg sociaal. Hij kent inmiddels een halstertje en naar de hoefsmid gaan maar is verder nog erg jong en moet nog veel leren. Uiteraard is hij netjes bekapt en ontwormd en in het bezit van een paspoort met chip. Hij is geregistreerd binnen het hoofdstamboek van het NMPRS en de papieren voor zijn AMHA & AMHR papierwerk zitten er ondertekend bij. Deze kunnen door de nieuwe eigenaar zo ingestuurd en aangevraagd worden.
Lucifer verblijft momenteel bij T&H Stables in Nederland en is hier te bezichtigen. De veulenfoto’s zijn van afgelopen zomer, nieuwe foto’s worden binnenkort gemaakt en toegevoegd. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Vraagprijs: 1500,- voor de juiste match of bij meerdere paardjes in 1 koop is de prijs in overleg prima bespreekbaar.