WMM Diamonds Golden Ruby

** GERESERVEERD**
Geb. datum:
05-05-2019
Vader: SSM Billy I Cee Diamonds
Moeder: WMM Thrillers Shake That Body
Kleur: Zilver valk
Verwachte stokmaat: 92cm
Stamboek: NMPRS en AMHR

Dit mooie, statige dametje is rechtstreeks te koop vanuit de fokkerij van Whistle Mountains Miniatures. Haar naam is WMM Diamonds Golden Ruby. Ruby is een plaatje om te zien met enorm veel uitstraling. Op het moment dat zij haar halsje erop zet, is ze net een miniwelshje. Ze is wel wat groter dan haar (half)broertjes en zusjes. We vermoeden aan de hand van haar ouders dat ze uiteindelijk zeker boven de 90cm schofthoogte zal worden. Ruby is afgelopen zomer/winter heerlijk in het franse landschap opgegroeid in een gemengde kudde merries/ruinen/jong en oud en is hierdoor erg sociaal. Ze kent inmiddels een halstertje, naar de hoefsmid gaan en haar hoofdje/halsje is al eens geschoren maar is verder nog erg jong en moet nog veel leren. Ze is heel nieuwsgierig en zweeft regelmatig met haar half zusjes door de wei, zo makkelijk als dat zij allen bewegen is een genot om naar te kijken. Uiteraard is ze netjes bekapt en ontwormd en in het bezit van een paspoort met chip. Ze is geregistreerd binnen het hoofdstamboek van het NMPRS en de papieren voor haar AMHR papierwerk zitten er ondertekend bij. Deze kunnen door de nieuwe eigenaar zo ingestuurd en aangevraagd worden.
Ruby verblijft momenteel bij T&H Stables in Nederland en is hier te bezichtigen. De twee eerste foto’s zijn recent begin juni gemaakt, de veulenfoto’s zijn van afgelopen zomer, meer nieuwe foto’s worden binnenkort gemaakt en toegevoegd. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Video’s beschikbaar op aanvraag.

Is je interesse gewekt? Kom gerust eens vrijblijvend kijken en kennismaken. Mocht je meer vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

** GERESERVEERD**