WMM Thrillers Caveman

Deze twee onwijs leuke jonge minipaarden (half)broertjes zoeken een liefdevol nieuw thuis. Caveman & Finny zijn twee jonge hengstjes, geboren April 2019. Ze zijn zorgeloos en sociaal opgegroeid in kuddeverband in het prachtige Frankrijk. Inmiddels staan ze in Nederland in een groepje jonge hengstjes en ruinen waar ze heel gezellig en sociaal verder opgroeien. Ze zijn altijd netjes naar de hoefsmid geweest, op tijd ontwormd en worden regelmatig even lekker gepoetst, verder zijn ze nog onbeleerd en moeten ze de wereld nog ontdekken.

WMM Thrillers Caveman
Geb. datum: 25-04-2019
Vader: Magic Mans Thriller
Moeder: Seahorse Arabian Passion
Kleur: Zwart (mogelijk smoky, niet getest)
Stamboek: NMPRS, AMHA & AMHR

WMM Thrillers Cavemen is het volledig zwarte paardje met een klein kolletje op zijn hoofd. Caveman is de stoerste van de twee en neemt zijn broertje graag mee op sleeptouw. Het is een nieuwsgierig, aanhankelijk mannetje wat graag even bij je komt voor een knuffel. Hij is soms een beetje lomp (sterk) maar gek op aandacht. Hij leert super snel. Hij is in het bezit van een NMPRS paspoort met volledige afstamming (hoofdstamboek). De papieren om eventueel zijn AMHA en AMHR papieren erbij aan te vragen zitten er tevens ondertekend bij.

Grande Finale
Geb. datum: 18-04-2019
Kleur: Zwart (mogelijk smoky, niet getest)
Stamboek: Geen, enkel blanco paspoort en chip, zie onderstaande uitleg.

Grande Finale (Finny) is het paardje met het blesje. Hij heeft helaas als jong veulentje met zijn beentje in het draad vastgezeten wat resulteerde in een flinke wond. Door goede behandeling en zorg is de wond heel netjes hersteld, echter heeft hij wel een blijvend litteken hiervan op zijn achterbeentje (zie foto). Hij heeft er verder geen last van en loopt geen pas kreupel. Hij is volledig amerikaans gefokt maar er zijn geen papieren bij hem aangevraagd, hij heeft enkel een blanco paspoort en chip. Finny is een lief, zacht mannetje die nog geen idee heeft dat hij hengst is. Hij is soms nog wat verlegen maar geniet van een heerlijke poetsbeurt en leert snel.

Beide jongens zijn 88cm op dit moment (begin juli gemeten) en hun beide ballen zijn reeds ingedaald. Uiteraard zijn ze beiden correct, gezond en zonder gebreken. Eventueel kunnen de jongens hier in overleg gecastreerd worden wanneer dit gewenst is. Op de laatste foto is hun vader Magic Mans Thriller te zien.

We zoeken een liefdevol nieuw thuis voor beide jongens. Aangezien ze vanaf de geboorte al samen zijn en erg op elkaar gesteld zijn, zouden we het leuk vinden als ze samen naar een liefdevol nieuw thuis verhuizen maar dit is geen must. Ze zijn dus samen of apart te koop.