WMM Thrillers Caveman

Geb. datum: 25-04-2019
Vader: Magic Mans Thriller
Moeder: Seahorse Arabian Passion
Kleur: Zwart (mogelijk smoky, niet getest)
Verwachte stokmaat: 92cm
Stamboek: NMPRS, AMHA & AMHR

WMM Thrillers Caveman is een stoere jongeman die zijn beentjes heeeeel goed weet te gebruiken. Hij kan erg goed bewegen,  is correct gebouwd en heeft een nieuwsgierig karakter. Caveman is afgelopen zomer/winter heerlijk in het franse landschap opgegroeid in een gemengde kudde merries/ruinen/jong en oud en is hierdoor erg sociaal. Hij kent inmiddels een halstertje en naar de hoefsmid gaan maar is verder nog erg jong en moet nog veel leren. Uiteraard is hij netjes bekapt en ontwormd en in het bezit van een paspoort met chip. Hij is geregistreerd binnen het hoofdstamboek van het NMPRS en de papieren voor zijn AMHR papierwerk zitten er ondertekend bij. Deze kunnen door de nieuwe eigenaar zo ingestuurd en aangevraagd worden. Gezien zijn maat op dit moment, vermoeden wij dat hij ruim boven de 90cm zal worden.
Caveman verblijft momenteel bij T&H Stables in Nederland en is hier te bezichtigen. De veulenfoto’s zijn van afgelopen zomer, nieuwe foto’s worden binnenkort gemaakt en toegevoegd. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Vraagprijs: 750,- voor de juiste match of bij meerdere paardjes in 1 koop is de prijs in overleg prima bespreekbaar.
Is je interesse gewekt? Kom gerust eens vrijblijvend kijken en kennismaken. Mocht je meer vragen hebben, neem gerust contact met ons op.