Keuringsklaar maken

Met je minipaard naar de keuring. Altijd erg spannend maar vreselijk leuk. Je minipaard voorstellen aan de jury en het publiek. Een belangrijke moment opname.

T&H Stables biedt de mogelijkheid om uw minipaard klaar te stomen voor de keuring en voor te brengen op de keuring zelf.

Voor het keuring seizoen 2024 hebben wij, vanwege een druk veulenseizoen, minder plaatsen dan normaal beschikbaar. Hierdoor zitten wij volledig vol. Neem gerust contact met ons op om op de wachtlijst geplaatst te worden. We nemen contact op zodra er een plaats vrij komt.

Keuringen seizoen 2024:
NMPRS Hengstenkeuring – Geen trainingsplaatsen meer beschikbaar
NMPRS Jeugdkeuring
NMPRS Merriekeuring – Geen trainingsplaatsen meer beschikbaar

Prijzen 2024:
Op aanvraag.

Onze prijzen zijn inclusief alles: Stalling, training op maat, voer op maat, scheren, hoefsmid, wassen, naar de keuring vervoeren en voorbrengen op de keuring zelf. 
De paarden worden dagelijks getraind en dat doen we zo gevarieerd mogelijk. Longeren, fietsen, wandelen, opstellen, vrijheidstraining, balkjes draven, vrijspringen, eigenlijk van alles dus. Zo houden de minipaarden plezier in de training en werken we naar de juiste verhouding en een mooie bespiering toe.

Trainingsduur:
Geen minipaard is hetzelfde, elk minipaard heeft een eigen training- en voerschema nodig. De een valt sneller af dan de ander en hetzelfde geldt voor het krijgen van bespiering + het leren opstellen/aan de hand lopen etc. Daarom is het lastig te zeggen hoe lang we precies nodig hebben om uw minipaard goed in conditie en de bespiering te krijgen. Uiteraard hebben we vanuit onze ervaring door de jaren heen wel indicaties/adviezen. Trainingsduur is dus in overleg, informeer naar de mogelijkheden.

Huisvesting:
De paarden hebben hier allen een eigen ruime box met vlas of zaagsel als strooisel en komen dagelijks buiten in hun eigen paddock. We voeren mooi droog kruidig hooi en hebben verschillende soorten krachtvoer, muesli’s en ruwvoermixen zodat elk paardje voer op maat kan krijgen. (Uiteraard mag uw paardje zijn eigen voer meenemen mocht u dat liever willen.)

Reserveren:
Voor elke keuring hebben we een beperkt aantal trainingsplekken. Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Last minute beslissing? Schroom niet en bel of mail ons gerust! Wie weet is er toch nog een trainingsplek vrij of kunnen we uw paardje op onze reserve lijst zetten. Wanneer er iemand uitvalt, contacteren we de mensen op deze lijst als eerst.

Betalingen:
Voor het reserveren van de trainingsplaats vragen we een aanbetaling. De restant betaling dient te geschieden bij het brengen van uw minipaard contant of per bankoverboeking voor het brengen van uw minipaard.

Algemene voorwaarden:
T&H Stables gaat er vanuit dat wanneer u uw minipaard bij ons aanbiedt voor het keuringsklaar maken, u de onze algemene voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.

Referenties:
Op aanvraag.

Vragen:
Mocht u nog vragen hebben over het keuringsklaar maken of over een van onze andere diensten, neem dan gerust contact met ons op.