LCS Shine Bright


Geb. datum: 
15-07-2017
Vader: LCS Star Performer
Moeder: Lucky Four Spotz Twice as Shiney
V.Moeder: Lucky Four After Dark Spotacular
Geslacht: Hengst
Kleur: Zilverappel bont
Stokmaat: 92cm
Stamboek: NMPRS & AMHR
Premie’s: –

Bright is een van de eerste nakomelingen van de erekampioen ASPC hengst LCS Star Performer (v. Soundviews Swagger) uit de prachtige AMHA/AMHR/NMPRS merrie Lucky four spotz twice as Shiney. Deze mooie, reeds bewezen fokmerrie, bracht al meerdere prachtige nakomelingen ter wereld. Bright is een beeldschone combinatie van beide ouder dieren. De beweging, schwung, mega oprichting en prachtige lange benen van zijn vader maar toch de maat en het kleine, verfijnde van zijn moeder. Zonder enige moeite gooit hij zijn staart in de lucht en zweeft trots door de wei. Bright is goedgekeurd voor de dekdienst bij het NMPRS maar, vanwege Corona, enkel naar de veterinaire keuring geweest en zal in 2021 naar de premie keuring kunnen gaan. Daarnaast mag hij tevens voor het AMHR dekken.

Naast het feit dat Bright een plaatje om te zien is, heeft hij tevens een gouden karakter! Hij is onwijs lief, vriendelijk, aanhankelijk en zeer werkwillig/leergierig met een enorme will to please en veel power!
In 2021 worden zijn eerste nakomelingen geboren en zal hij worden gepresenteerd op de premie keuring van het NMPRS. Daarna zal hij het seizoen beperkt ter dekking staan voor enkele gastmerries.

Klik hier voor de dekvoorwaarden

LCS STAR PERFORMER

SOUNDVIEW'S SWAGGER

SOUNDVIEW'S CINN CITY

FIDDLESTIX SILVER SYMPHONY

SMHC'S I'M DAZZLING IN THE RING

SMHC'S RINGMASTER

SMHC'S FREEDOM'S DAZZLE ME

LUCKY FOUR SPOTZ TWICE AS SHINEY

LUCKY FOUR AFTER DARK SPOTACULAR

MARTINS BOOZERS AFTER DARK

DELIGHTFUL GINA

KGL ZEROS ISIS

GROSHILLS SUB ZERO

SUTHERLINS LITTLE KAHLUA & CREAM