TH’s Exclusive Carrera

Geb. datum: 13-04-2016
Vader: TH’s Exclusive Bentley
Moeder: Liza v.d. Dam
V.Moeder: Chakpori Innovation
Kleur: Zwart
Stokmaat: 95cm
Stamboek: NMPRS
Premie’s: 
2017 NMPRS jeugdkeuring 1ste premie enter merries
2019 NMPRS merriekeuring 1ste premie + ster
Nakomelingen: Klik hier voor het nakomelingen overzicht van Carrera

Carrera is de eerste eigen gefokte nakomeling van de door ons gefokte eerste premie sterhengst TH’s Exclusive Bentley (half hackney gefokt) en eerste premie stermerrie Liza. WAUW wat een merrie! Zo luxe, prachtig gebouwd en een heus bewegingskanon. Daarnaast heeft ze een ontzettend lief maar wakker en alert karakter.
Op de NMPRS enter twenter keuring in 2017 werd Carrera beloond met een prachtige 1B premie in haar rubriek. Als 3 jarige tijdens de stamboek opname op de NMPRS merriekeuring liep ze wederom een prachtige 1ste premie en behaalde haar ster predicaat.

Carrera heeft diverse prachtige nakomelingen gegeven de laatste jaren en heeft op dit moment een prachtig zilverappel bont hengstveulen aan de voet van onze hengst LCS Shine Bright (Ze is momenteel niet drachtig of opnieuw gedekt.)

Omdat we helaas wat lastige keuzes moeten maken dit jaar binnen onze fokkerij, hebben we besloten voor Carrera een nieuw, liefdevol thuis te zoeken en bieden haar te koop aan. We zoeken een echte liefhebber die op zoek is naar een fantastische merrie om mee aan het werk te gaan en/of in te zetten voor de fokkerij. Carrera is een paardje dat graag voor je werkt, snel leert en erg werkwillig en wakker is. Het zou een fantastisch paardje voor de wagen of aan de lange lijnen zijn! Ze is niet beleerd maar kent het longeren, is verkeersmak en leert snel. Ze is vorig jaar ook mee geweest naar de NMPRS Zomershow en scoorde daar mooie punten in het springparcours aan het halster, de liberty en de kwaliteit en bewegingsklasse. We hebben diverse beweging en actie video’s op aanvraag beschikbaar.

Ben jij op zoek naar een werkwillige, wakkere merrie met karakter en MEGA beweging? Dan kom zeker eens kennismaken met Carrera.

Heb je vragen of wil je eens komen kijken en kennismaken? Neem gerust contact met ons op!

TH'S EXCLUSIVE BENTLEY

ESPERANZA DMH OLEANDER'S SUENO

OLEANDER DOLL

STAR'S SILENCE

BLUE FAIZY TAIL

HIGHWAY'S GOLDEN BOY

MISS BLUE STAR

LIZA V.D. DAM

CHAKPORI'S INNOVATION

BERGMANN'S AGUILA SERENA

BERGMANN'S AGUILA BLANCA

SEBASTOPOL'S VIKJE

SEBASTOPOL'S SUNNY BOY

KELMEY V. 'T VLASTEREN