TH’s Valentino Rossi

Geb. datum: 01-05-2024
Vader: WMM Velvet Impressive Buckeroo
Moeder: Flora van het Bovenland
V.Moeder: Ozal
Kleur: Vos bont
Stamboek: NMPRS hoofdstamboek

Flora haar nakomelingen staan bekend om hun rassige voorkomen, mega bewegingen en heerlijke karaktertjes! Valentino Rossi is hier een goed voorbeeld van! Deze knappe man heeft mega lange benen, is zeer luxe en kan heel makkelijk bewegen met enorm veel schwung. Daarnaast heeft hij een stoer en heerlijk aanhankelijk karakter. Hij komt graag bij je knuffelen en ploft gerust bij je op schoot! Hij is gek op aandacht van zowel volwassenen als kinderen en heeft een heel vriendelijk karaktertje.
Valentino Rossi is een volle broer van TH’s Twist of Fortune en TH’s Chimento di Rosso (zie nakomelingen Flora op haar pagina). Valentino Rossi lijkt ons uitermate geschikt als toekomstige mentopper of bijvoorbeeld het lange lijnen werk. Daarnaast heeft hij alles in orde om in de toekomst naar de NMPRS hengstenkeuring te kunnen voor goedkeuring. Naar verwachting zal hij straks volwassen in de grote maat vallen van het NMPRS (>96cm).

Deze knappe man is opzoek naar een liefdevol nieuw thuis. Uiteraard moet hij voorlopig nog bij zijn moeder blijven maar kan vast gereserveerd worden.
Heb je vragen of wil je vrijblijvend eens komen kennismaken? Laat het ons gerust weten!

Valentino is gereserveerd

WMM VELVET'S IMPRESSIVE BUCKEROO

LIBERTYMERES VELVET BUCKEROO

LITTLE KINGS BLACK VELVET

NFC ROWDYS LOVE NOTE

LUCKY FOUR IMPRESSIVE KASHMIR

LUCKY FOUR GALAHADS IMPRESSIVE

LUCKY FOUR REBELS GOLD ELEGANCE

FLORA VAN HET BOVENLAND

OZAL

BALEDON PIPPIT

FORSYTHIA'S TRIFOS

SINDIE

PINTO

ISA VAN MAURITS