WMM Velvets Pin Up Girl

Naam: WMM Velvets Pin Up Girl
Geb. datum: 
11-04-2015
Vader: WMM Velvet Impressive Buckeroo
Moeder: SHM Westernboys Eternal Flame
V.Moeder: SHM Redis Westernboy
Kleur: Vos bont (kan zilver dragen, niet getest)
Stokmaat: 98cm / 36″
Stamboek: NMPRS, AMHA & AMHR
Premie’s:
2016 NMPRS 2de premie als jaarling
2019 NMPRS Stamboek opgenomen

In opdracht van Whistle Mountains Miniatures te koop aangeboden: WMM Velvets Pin Up Girl. Pin up girl is een beeldschone jonge merrie, in haar jeugd is ze meermaals geshowt op verschillende shows in de halterklassen. Het showen en halteren vindt ze zichtbaar leuk, is enthousiast en ontzettend leergierig. Momenteel is ze nog wat te dik maar wanneer weer in conditie, kan deze knappe verschijning zo de showring weer in. Deze prachtige jonge merrie is niet alleen een mooie verschijning maar ook nog eens mega aanhankelijk en lief. Ze staat altijd als eerste bij je, is braaf moet poetsen, wassen, scheren en de dagelijkse gang van zaken. Ze is zeer sociaal naar de kudde, mensen en andere dieren. Ze is correct qua bouw en heeft geen gebreken. Het zou een onwijs leuke merrie zijn voor het aangespannen werk of terug de showring in. Ook voor de fokkerij zeer interessant gezien haar prachtige, reeds bewezen bloedlijnen. Zeer veelzijdig dus en tevens een genot om mee aan het werk te gaan. Ze is stamboek opgenomen in het hoofdstamboek van het NMPRS.
Ze is niet drachtig (ook niet gedekt) en verwacht dus geen veulentje voor komend seizoen. In overleg zou ze gedekt kunnen worden door 1 van onze hengsten.
Whistle Mountains Miniatures is verhuist naar Frankrijk maar deze prachtige merrie staat inmiddels bij ons (T&H Stables) in Nederland voor de verkoop. De foto’s in showconditie zijn van een paar jaar geleden, nieuwe foto’s gaan we binnenkort maken. We zoeken een liefdevol nieuw thuis voor deze onwijs knappe, lieve merrie.

Vraagprijs: NOTK

Is je interesse gewekt? Kom gerust eens vrijblijvend kijken en kennismaken. Mocht je meer vragen hebben, neem gerust contact met ons op.