TH’s Exclusive Ducati

Geboorte datum: 11-05-2020
Vader:
SSM Billy I Cee Diamonds
Moeder: TH’s Exclusive Carrera
V.Moeder: TH’s Exclusive Bentley
Kleur: Bruin
Geslacht: Hengst
Stamboek: NMPRS

Het kleinste mannetje van dit jaar bij ons is onze Ducati (wij noemen hem Duke). Duke is een prachtig dapper ventje, zeer correct gebouwd, prachtig fijn hoofdje met grote ogen om van te smelten. Hij is gefokt uit zeer goede bloedlijnen met veel beweging. Beide ouders hebben een eerste premie behaald bij het NMPRS. Naast zijn mooie voorkomen heeft hij ook een heel nieuwsgierig, lief karakter en komt regelmatig even knuffelen als zijn moeder even niet oplet (moeder is nog erg beschermend).

Duke heeft papieren van het NMPRS en voldoet aan alle eisen om in de toekomst naar de hengstenkeuring (hoofdstamboek) te mogen.
Onze lieve Duke is te koop voor een echte liefhebber en een daarbij behorend liefdevol nieuw thuis met soortgenootjes. Hij moet voorlopig nog bij zijn moeder blijven maar hij kan alvast gereserveerd worden. Als Duke straks mag verhuizen is hij uiteraard netjes gechipt, ontwormd en bekapt. Zijn beide ouders zijn hier ook te bezichtigen.

Is je interesse gewekt? Kom gerust eens vrijblijvend kijken en kennismaken. Mocht je meer vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

SSM Billy I Cee Diamonds

Special Delivery v. Landgoed Erve op de Bekker

Silver Plates Baccara Sampson

Conders Done Breakin Rules

Velvet Dawn of Asschatt

Libertymeres Velvet Buckeroo

Lucky Four spotz Twice as Shiney

TH's Exclusive Carrera

THs Exclusive Bentley

Esperanza DMH Oleanders Sueno

Blue Faizy Tail

Liza v.d. Dam

Chakpori's Innovation

Sebastopol's Vikje